Resepti
Ainekset
0,07 | l | Mildola Rypsiöljyä |
1 | kg | Apetit Purjoviipaleita, pakaste |
12,5 | l | Vettä |
0,14 | kg | Kalaliemijauhetta |
0,014 | kg | Kurkumaa |
2,5 | kg | Apetit Kotimaiset Pienet Juureskuutioita, pakaste |
0,2 | kg | Maissitärkkelystä (Snow flake) |
5 | kg | Kuutioperunoita10 mm, kypsä vakuumi |
0,09 | kg | Suolaa |
0,04 | kg | Sokeria |
1,4 | l | Kasvirasvasekoitetta |
3,5 | kg | Kirjolohikuutioita, tuore |
1,5 | kg | Lämminsavustettuja lohikuutioita 20 mm pa |
Valmistusohjeet
- Freesaa purjo öljyssä padassa.
- Lisää vesi pataan, mutta jätä pieni määrä suurustusta varten. Lisää kalaliemijauhe, kurkuma ja pienet juureskuutiot. Kuumenna kiehumapisteeseen. Sekoita maissitärkkelys pieneen määrään vettä. Lisää suurus pataan samalla sekoittaen. Hauduta 5-10 minuuttia. Lisää kuutioperunat, suola, sokeri ja kasvirasvasekoite. Kuum enna kiehumapisteeseen.
- Valuta sulatetut kalakuutiot. Lisää kalakuutiot. Sekoita kerran heti kalan lisäyksen jälkeen. Kuumenna kiehuvaksi. Tarkista maku. Lisää valmiin keiton pinnalle hienonnettua persiljaa ja timjamia ennen tarjoilua.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |