Resepti

Pinaatti-kananmunakastike

Ainekset

1 l Täysmaitoa
0,04 kg Juoksevaa Rypsiöljyvalmistetta
0,03 kg Maissitärkkelystä
0,4 kg Kananmunarouhetta
0,05 kg Apetit Kotimaista Hienonnettua pinaattia paloina
0,006 kg Suolaa

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna maito melkein kiehuvaksi.
  2. Tee juoksevasta margariinista ja maissitärkkelyksestä suurus sekoittamalla ne hyvin keskenään. Lisää suurus kuuman maidon joukkoon vähitellen samalla sekoittaen. Kiehauta kastike ja anna hautua hetki.
  3. Lisää kananmunarouhe kastikkeeseen pinaattipalojen kanssa. Keitä 5 minuuttia, jotta pinaattipalat sulavat joukkoon. Mausta lopuksi suolalla.
Pinaatti-kananmunakastike
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske