Resepti

Pinaatti-pestolasagne

Ainekset

Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä
0,1 kg Apetit Kotimainen Rypsiöljyä
1,25 kg Apetit Sipulikuutioita, pakaste
2,5 kg Tomaattimurskaa, Mutti
1,25 kg Pestokastike
1,25 kg Raejuusto
1,25 kg Fetajuustokuutio, Dodoni 2 kg
0,09 kg Sokeria
1,25 kg Lasagnelevy
0,93 kg Juusto Emmental punaleima

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna öljy kattilassa. Hauduta kuumennetussa öljyssä Sipuli ja Pinaatti. Lisää tomaattimurska, pesto, raejuusto ja fetajuusto. Kiehauta seos. Mausta seos sokerilla.
  2. Levitä voideltuihin vuokiin ohut kerros kastiketta. Lado päälle lasagnelevyjä, kastiketta ja juustoraastetta. Jatka kunnes vuoissa on 3-4 kerrosta lasagnelevyjä. Jätä päällimmäiseksi vähän kastiketta ja noin puolet juustoraasteesta. Paista lasagnea
Pinaatti-pestolasagne
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske