Resepti

Pinaatti-pestolasagne

Ainekset

2 kpl Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä
0,1 l Mildola Rypsiöljyä
1,25 kg Apetit Sipulikuutioita, pakaste
1,875 kg Apetit Kotimaista Hienonnettua pinaattia paloina
2,5 kg Tomaattimurskaa, Mutti
1,25 kg Pestokastiketta
1,25 kg Raejuustoa
1,25 kg Fetajuustoa kuutioina
0,09 kg Sokeria
1,25 kg Lasagnelevyjä
0,93 kg Emmental-juustoa

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna öljy kattilassa. Hauduta kuumennetussa öljyssä Sipuli ja Pinaatti. Lisää tomaattimurska, pesto, raejuusto ja fetajuusto. Kiehauta seos. Mausta seos sokerilla.
  2. Levitä voideltuihin vuokiin ohut kerros kastiketta. Lado päälle lasagnelevyjä, kastiketta ja juustoraastetta. Jatka kunnes vuoissa on 3-4 kerrosta lasagnelevyjä. Jätä päällimmäiseksi vähän kastiketta ja noin puolet juustoraasteesta. Paista lasagnea kiertoilmauunissa 185 asteessa noin 35 minuuttia. Laske uunin lämpö 140 asteeseen ja jatka paistamista vielä 15 minuuttia. Anna lasagnen levätä noin 15 minuuttia ennen tarjoamista.
Pinaatti-pestolasagne
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske