Resepti
Ainekset
Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä | ||
0,1 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
1,25 | kg | Apetit Sipulikuutioita, pakaste |
2,5 | kg | Tomaattimurskaa, Mutti |
1,25 | kg | Pestokastike |
1,25 | kg | Raejuusto |
1,25 | kg | Fetajuustokuutio, Dodoni 2 kg |
0,09 | kg | Sokeria |
1,25 | kg | Lasagnelevy |
0,93 | kg | Juusto Emmental punaleima |
Valmistusohjeet
- Kuumenna öljy kattilassa. Hauduta kuumennetussa öljyssä Sipuli ja Pinaatti. Lisää tomaattimurska, pesto, raejuusto ja fetajuusto. Kiehauta seos. Mausta seos sokerilla.
- Levitä voideltuihin vuokiin ohut kerros kastiketta. Lado päälle lasagnelevyjä, kastiketta ja juustoraastetta. Jatka kunnes vuoissa on 3-4 kerrosta lasagnelevyjä. Jätä päällimmäiseksi vähän kastiketta ja noin puolet juustoraasteesta. Paista lasagnea
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |