Resepti
Ainekset
1 | kpl | Vuokia GN 1/1-65 mm |
2,5 | kg | Apetit Pinaatti-raejuustonappeja |
Punajuurikastike: | ||
0,6 | l | Vettä |
0,45 | kg | Apetit Kotimaisia Punajuurisuikaleita, pakaste |
0,01 | kg | Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty |
0,006 | kg | Sokeria |
0,001 | kg | Suolaa |
0,15 | l | Ruokakermaa, laktoositon 15% |
Suuruste: | ||
0,05 | l | Vettä |
0,03 | kg | Maissitärkkelystä |
Perunasose: | ||
1,7 | kg | Apetit Perunamuusia, pakaste |
0,3 | l | Kevytmaitoa |
Valmistusohjeet
- Kaada jäiset tai kohmeiset pinaatti-raejuustonapit GN-vuokaan. Kuumenna 160°C noin 20-25 minuuttia.
- Punajuurikastike: Mittaa vesi, punajuurisuikaleet, liemijauhe, sokeri ja suola pataan. Kiehauta ja keitä noin 10 minuuttia. Soseuta. Lisää ruokakerma ja kiehauta. Sekoita suurus ja lisää kastikkeen joukkoon koko ajan sekoittaen. Keitä vielä muutama minuutti.
- Perunasose: Kaada perunamuusi kohmeisena GN-vuokaan. Lisää maito. Esikuumenna uuni ja höyrykeitä 100°C noin 25-30 minuuttia ilman kantta. Sekoita.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |