Resepti

Pinaatti-raejuustonapit,punajuurikastike,perunasos

Ainekset

1 kpl Vuokia GN 1/1-65 mm
2,5 kg Apetit Pinaatti-raejuustonappeja
Punajuurikastike:
0,6 l Vettä
0,45 kg Apetit Kotimaisia Punajuurisuikaleita, pakaste
0,01 kg Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty
0,006 kg Sokeria
0,001 kg Suolaa
0,15 l Ruokakermaa, laktoositon 15%
Suuruste:
0,05 l Vettä
0,03 kg Maissitärkkelystä
Perunasose:
1,7 kg Apetit Perunamuusia, pakaste
0,3 l Kevytmaitoa

Valmistusohjeet

  1. Kaada jäiset tai kohmeiset pinaatti-raejuustonapit GN-vuokaan. Kuumenna 160°C noin 20-25 minuuttia.
  2. Punajuurikastike: Mittaa vesi, punajuurisuikaleet, liemijauhe, sokeri ja suola pataan. Kiehauta ja keitä noin 10 minuuttia. Soseuta. Lisää ruokakerma ja kiehauta. Sekoita suurus ja lisää kastikkeen joukkoon koko ajan sekoittaen. Keitä vielä muutama minuutti.
  3. Perunasose: Kaada perunamuusi kohmeisena GN-vuokaan. Lisää maito. Esikuumenna uuni ja höyrykeitä 100°C noin 25-30 minuuttia ilman kantta. Sekoita.
Pinaatti-raejuustonapit,punajuurikastike,perunasos
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske