Resepti

Pinaatti-sitruuna-kirjolohipaistos

Ainekset

Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä
2 kg Kirjolohi kuutio
0,016 kg Suolaa
1,3 kg Vettä
0,2 kg Sitruunakastikejauhetta, Sauce Lemone, Knorr
0,15 kg Juustoraaste Mozzarella

Valmistusohjeet

  1. Mausta kirjolohikuutiot suolalla.
  2. Levitä Kesäporkkanasuikaleet voidellun GN 1/1-vuoan pohjalle tasaiseksi kerrokseksi. Lisää päälle maustetut Kirjolohikuutiot.
  3. Valmista sitruunakastike pakkauksen ohjeen mukaan vedestä ja sitruunakastikejauheesta, lisää sulatettu Pinaatti kastikkeen joukkoon. Lisää kastike vuokaan Kirjolohikuutioiden päälle ja ripottele pinnalle juustoraaste. Kypsennä kiertoilmapaistaen 160
Pinaatti-sitruuna-kirjolohipaistos
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske