Resepti
Ainekset
1 | kpl | Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä |
2 | kg | Kirjolohikuutioita, tuore |
0,016 | kg | Suolaa |
0,75 | kg | Apetit Kotimaisia Kesäporkkanasuikaleita, pakaste |
1,3 | l | Vettä |
0,2 | kg | Sitruunakastikejauhetta, Sauce Lemone, Knorr |
0,1 | kg | Apetit Kotimaista Hienonnettua pinaattia paloina |
0,15 | kg | Juustoraastetta (mozzarella) |
Valmistusohjeet
- Mausta kirjolohikuutiot suolalla.
- Levitä Kesäporkkanasuikaleet voidellun GN 1/1-vuoan pohjalle tasaiseksi kerrokseksi. Lisää päälle maustetut Kirjolohikuutiot.
- Valmista sitruunakastike pakkauksen ohjeen mukaan vedestä ja sitruunakastikejauheesta, lisää sulatettu Pinaatti kastikkeen joukkoon. Lisää kastike vuokaan Kirjolohikuutioiden päälle ja ripottele pinnalle juustoraaste. Kypsennä kiertoilmapaistaen 160 asteessa n. 30 minuuttia.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |