Resepti

Pinaatti-sitruuna-kirjolohipaistos

Ainekset

1 kpl Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä
2 kg Kirjolohikuutioita, tuore
0,016 kg Suolaa
0,75 kg Apetit Kotimaisia Kesäporkkanasuikaleita, pakaste
1,3 l Vettä
0,2 kg Sitruunakastikejauhetta, Sauce Lemone, Knorr
0,1 kg Apetit Kotimaista Hienonnettua pinaattia paloina
0,15 kg Juustoraastetta (mozzarella)

Valmistusohjeet

  1. Mausta kirjolohikuutiot suolalla.
  2. Levitä Kesäporkkanasuikaleet voidellun GN 1/1-vuoan pohjalle tasaiseksi kerrokseksi. Lisää päälle maustetut Kirjolohikuutiot.
  3. Valmista sitruunakastike pakkauksen ohjeen mukaan vedestä ja sitruunakastikejauheesta, lisää sulatettu Pinaatti kastikkeen joukkoon. Lisää kastike vuokaan Kirjolohikuutioiden päälle ja ripottele pinnalle juustoraaste. Kypsennä kiertoilmapaistaen 160 asteessa n. 30 minuuttia.
Pinaatti-sitruuna-kirjolohipaistos
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske