Resepti
Ainekset
Vuokia GN 1/2-150 mm | ||
0,5 | kg | Kirjolohi kuutio |
0,5 | kg | Sei kuutio |
1,5 | kg | Apetit Verdekasviksia, pakaste |
2,5 | kg | Vettä |
0,16 | kg | Tärkkelys kylmälisakeutuva |
0,05 | kg | Kalaliemijauhe vähäsuol. |
0,02 | kg | Suolaa |
0,01 | kg | Sokeria |
1 | kg | Kasvirasvasekoitetta |
Valmistusohjeet
- Mittaa lohi- ja seikuutiot, Verdekasvikset ja pinaatti GN- vuokaan.
- Sekoita kylmäsakeutuva tärkkelys ja mausteet keskenään. Sekoita tärkkelys-mausteseos kylmään veteen. Lisää kasvirasvasekoite ja anna suurustua hetki. Annostele kastiketta GN-vuokaan 1/2-150 mm 3,8 l. Sekoita varovasti. Kastike säilyy +2-4 C 24h. (Jos

Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |