Resepti

Pinaattinen kalakastike, kylmävalmistus

Ainekset

Vuokia GN 1/2-150 mm
0,5 kg Kirjolohi kuutio
0,5 kg Sei kuutio
1,5 kg Apetit Verdekasviksia, pakaste
2,5 kg Vettä
0,16 kg Tärkkelys kylmälisakeutuva
0,05 kg Kalaliemijauhe vähäsuol.
0,02 kg Suolaa
0,01 kg Sokeria
1 kg Kasvirasvasekoitetta

Valmistusohjeet

  1. Mittaa lohi- ja seikuutiot, Verdekasvikset ja pinaatti GN- vuokaan.
  2. Sekoita kylmäsakeutuva tärkkelys ja mausteet keskenään. Sekoita tärkkelys-mausteseos kylmään veteen. Lisää kasvirasvasekoite ja anna suurustua hetki. Annostele kastiketta GN-vuokaan 1/2-150 mm 3,8 l. Sekoita varovasti. Kastike säilyy +2-4 C 24h. (Jos
Pinaattinen kalakastike, kylmävalmistus
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske