Resepti
Ainekset
Vuokia GN 1/2-100 mm, voitelu vuokasprayllä | ||
0,3 | kg | Kirjolohi kuutio |
0,4 | kg | Sei kuutio |
1 | kg | Apetit Verdekasviksia, pakaste |
1,7 | kg | Vettä |
0,1 | kg | Tärkkelys kylmälisakeutuva |
0,035 | kg | Kalaliemijauhe vähäsuol. |
0,013 | kg | Suolaa |
0,007 | kg | Sokeria |
0,6 | kg | Kasvirasvasekoitetta |
Valmistusohjeet
- Mittaa lohi- ja seikuutiot, Verdekasvikset ja pinaatti GN- vuokaan.
- Sekoita kylmäsakeutuva tärkkelys ja mausteet keskenään. Sekoita tärkkelys-mausteseos kylmään veteen. Lisää kasvirasvasekoite ja anna suurustua hetki. Annostele kastiketta n.2,4 l GN-vuokaan. Sekoita varovasti. Kastike säilyy +2-4 C 24h. (Jos säilytät

Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |