Resepti

Pinaattinen kalakastike, kylmävalmistus 100 mm GN

Ainekset

Vuokia GN 1/2-100 mm, voitelu vuokasprayllä
0,3 kg Kirjolohi kuutio
0,4 kg Sei kuutio
1 kg Apetit Verdekasviksia, pakaste
1,7 kg Vettä
0,1 kg Tärkkelys kylmälisakeutuva
0,035 kg Kalaliemijauhe vähäsuol.
0,013 kg Suolaa
0,007 kg Sokeria
0,6 kg Kasvirasvasekoitetta

Valmistusohjeet

  1. Mittaa lohi- ja seikuutiot, Verdekasvikset ja pinaatti GN- vuokaan.
  2. Sekoita kylmäsakeutuva tärkkelys ja mausteet keskenään. Sekoita tärkkelys-mausteseos kylmään veteen. Lisää kasvirasvasekoite ja anna suurustua hetki. Annostele kastiketta n.2,4 l GN-vuokaan. Sekoita varovasti. Kastike säilyy +2-4 C 24h. (Jos säilytät
Pinaattinen kalakastike, kylmävalmistus 100 mm GN
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske