Resepti

Pulledpastavuoka

Ainekset

0,8 kg Pastaa, penne, täysjyvä
0,8 kg Nyhtöpossu (Pulled pork)
0,8 kg Apetit Pomodoro Rosso kasvissekoitus, pakaste
0,002 kg Basilika kuivattu
Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä
2 kg Vettä
1 kg Kasvirasvasekoitetta tai ruokakermaa
0,2 kg Sulatejuusto cheddar
0,02 kg Suolaa
0,02 kg Lihaliemijauhe vähäsuolainen

Valmistusohjeet

  1. Punnitse 1/1 65 GN-vuokaan pasta, pulled pork, kasvissekoitus ja kuivattu basilika. Sekoita.
  2. Mittaa nesteet ja loput mausteet astiaan ja sekoita. Kaada vuokaan. Kypsennä yhdistelmäuunin yhdistelmätoiminnolla 140 astetta, kosteus 40 % noin 35 minuuttia. Anna vuoan vetäytyä. Tarjoa.
Pulledpastavuoka
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske