Resepti

Punajuuripihvit,porkkanakastike,peruna-pinaattisos

Ainekset

1 kpl Vuokia GN 1/1-65 mm
2,4 kg Apetit Punajuuripihvejä, pakaste
Porkkana-jogurttikastike:
0,25 kg Apetit Kotimaista Porkkanasosetta paloina
0,75 kg Jogurttia, maustamaton, laktoositon
0,005 kg Suolaa
0,017 kg Sokeria
Peruna-pinaattisose:
1,5 kg Apetit Perunamuusia, pakaste
0,2 kg Apetit Kotimaista Hienonnettua pinaattia paloina
0,4 l Kevytmaitoa
0,002 kg Suolaa

Valmistusohjeet

  1. Lado punajuuripihvit jäisinä tai kohmeisina voideltuihin GN-vuokiin. Kuumenna yhdistelmäpaistolla 160°C, kosteus 20%, noin 20-25 minuuttia.
  2. Porkkana-jogurttikastike: Kuumenna porkkanasose yhdistelmäuunissa 150°C, kosteus 40% noin 10 minuuttia. Jäähdytä. Sekoita jogurtti, jäähdytetty porkkanasose, suola ja sokeri keskenään. Anna maustua hetki kylmässä.
  3. Peruna-pinaattisose: Kaada perunamuusi sekä pinaattipalat kohmeisina GN- vuokaan. Lisää maito ja suola. Esikuumenna uuni ja höyrykeitä 100°C noin 30 minuuttia ilman kantta. Sekoita ennen tarjoamista.
Punajuuripihvit,porkkanakastike,peruna-pinaattisos
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske