Resepti
Ainekset
1 | kpl | Vuokia GN 1/1-65 mm |
2,4 | kg | Apetit Punajuuripihvejä, pakaste |
Porkkana-jogurttikastike: | ||
0,25 | kg | Apetit Kotimaista Porkkanasosetta paloina |
0,75 | kg | Jogurttia, maustamaton, laktoositon |
0,005 | kg | Suolaa |
0,017 | kg | Sokeria |
Peruna-pinaattisose: | ||
1,5 | kg | Apetit Perunamuusia, pakaste |
0,2 | kg | Apetit Kotimaista Hienonnettua pinaattia paloina |
0,4 | l | Kevytmaitoa |
0,002 | kg | Suolaa |
Valmistusohjeet
- Lado punajuuripihvit jäisinä tai kohmeisina voideltuihin GN-vuokiin. Kuumenna yhdistelmäpaistolla 160°C, kosteus 20%, noin 20-25 minuuttia.
- Porkkana-jogurttikastike: Kuumenna porkkanasose yhdistelmäuunissa 150°C, kosteus 40% noin 10 minuuttia. Jäähdytä. Sekoita jogurtti, jäähdytetty porkkanasose, suola ja sokeri keskenään. Anna maustua hetki kylmässä.
- Peruna-pinaattisose: Kaada perunamuusi sekä pinaattipalat kohmeisina GN- vuokaan. Lisää maito ja suola. Esikuumenna uuni ja höyrykeitä 100°C noin 30 minuuttia ilman kantta. Sekoita ennen tarjoamista.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |