Resepti
Ainekset
0,15 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
1,5 | kg | Apetit Puutarhurin sekoitusta, pakaste |
0,06 | kg | Valkosipulimurskaa |
1,5 | kg | HK sydämellinen siskonmakkarapallero |
0,05 | kg | Lihaliemijauhe vähäsuolainen |
0,6 | kg | Kasvirasvasekoitetta |
Suuruste: | ||
0,3 | kg | Vettä |
0,09 | kg | Maissitärkkelys |
0,06 | kg | Basilika pakaste |
Vuokia GN 1/2-150 mm |
Valmistusohjeet
- Freesaa rypsiöljyssä puutarhurinsekoitusta, valkosipulia sekä siskonmakkarapallerot.
- Lisää joukkoon vesi, liemijauhe ja kasvirasvasekoite. Kuumenna kiehuvaksi.
- Sekoita suurus ja lisää kastikkeen joukkoon koko ajan sekoittaen. Kuumenna kastike ja lisää lopuksi basilika.
- Tarjoiluvuoka GN 1/2-150 mm.

Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |