Resepti

Raikas mustikkavaahto

Ainekset

3 l Jogurttia, maustamaton, vähälaktoosinen
0,16 kg Sokeria
0,04 kg Vanilliinisokeria
0,96 kg Vadelmahilloa
1,2 kg Apetit Kotimaisia Mustikoita, pakaste
0,6 kg Kauraleseitä
2,9 l Vispikermaa, laktoositon

Valmistusohjeet

  1. Sekoita jogurtin joukkoon sokeri, vaniljasokeri, vadelmahillo, kohmeiset mustikat ja osa kauraleseistä. Jätä osa leseistä koristeluun. Sekoita tasaiseksi.
  2. Vaahdota jääkaappikylmä Vispi yleiskoneessa n. 5 minuuttia. Lisää vaahto kevyesti jogurttimassan joukkoon. Ripota pinnalle kauraleseitä koristeeksi ennen tarjoilua.
Raikas mustikkavaahto
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske