Resepti
Ainekset
0,006 | kg | Liivatelehti |
0,05 | kg | Kalaliemi |
0,2 | kg | Creme fraiche |
0,1 | kg | Tuorejuusto, maustamaton |
0,25 | kg | Lämminsavulohikuutio, 20mm, pakaste |
0,02 | kg | Ruohosipuli kuivattu |
0,01 | kg | Sitruunamehu |
Mustapippuria | ||
0,3 | kg | Saaristolaisleipä |
0,3 | kg | Kylmäsavustettuja lohifileeviipaleita, tuor |
Tilliä, tuore |
Valmistusohjeet
- Liota liivatelehtiä 10 min. kylmässä vedessä. Vatkaa ranskankerma ja tuorejuusto kuohkeaksi, lisää paloitellut lohikuutiot, ruohosipuli ja sitruunamehu. Mausta massa mustapippurilla. Purista liivatelehdistä ylimääräinen vesi pois ja liuota ne kuuma
- Poista leipäviipaleista kovat kuoret ja leikkaa viipaleet halumasi mallisiksi.
- Annostele lohihyytelö esim. ruokalusikalla leipäviipaleille ja koristele kylmäsavulohisiivuilla ja tillillä.

Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |