Resepti

Savustettu Porsaan kassler ja sipulikermakastike

Ainekset

1,5 kg Porsaan kassler savustettu
Kastike:
0,1 kg Aromiöljyä, Knorr
0,5 kg Sipuli lohko
0,02 kg Valkosipuli Pureetä, Knorr
0,15 kg Kalamata-oliivi Filos
0,08 kg Kapris
1 kg Demi-glace
0,03 kg Lihaliemijauhe vähäsuolainen
0,2 kg Kerma kuohu laktoositon
0,02 kg Hedelmä- ja marjakiisselitärkkelys

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa porsaan kassler noin 50 gramman viipaleiksi. Lado viipaleet voideltuun vuokaan siististi limittäin. Lämmitä yhdistelmäuunissa 160 asteessa noin 20 minuuttia.
  2. Freesaa sipulilohkot, valkosipulitahna, halkaistut oliivit ja kaprikset aromiöljyssä. Lisää Demi-Glace ja lihaliemijauhe. Anna hautua miedolla lämmöllä niin, että sipulit pehmenevät. Lisää lopuksi kuohukerma ja kuumenna. Tarjoa lisäksi timjami-perun
Savustettu Porsaan kassler ja sipulikermakastike
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske