Resepti
Ainekset
0,28 | l | Mildola Rypsiöljyä |
2,8 | kg | Apetit Pomodoro Rosso sekoitusta, pakaste |
7,5 | kg | Tomaattimurskaa, Mutti |
11 | l | Vettä |
0,25 | kg | Kasvisliemijauhetta |
1,125 | kg | Tummaa Minispagettia (Torino) |
5,7 | kg | Apetit Kotimaiset Pienet Juureskuutioita, pakaste |
5,6 | kg | Siskonmakkarapalleroita, kypsä |
0,009 | kg | Oreganoa, kuivattu |
0,009 | kg | Mustapippuria, rouhe |
Valmistusohjeet
- Mittaa öljy pataan, lisää Pomodoro Rosso, hauduta ja anna nesteen haihtua. Lisää tomaattimurska ja anna kiehahtaa. Lisää vesi, kasvisliemijauhe, nosta kiehumapisteeseen. Lisää minispagetti ja Pienet Juureskuutiot. Kun pasta on lähes kypsää, lisää siskonmakkarapallerot ja mausteet. Tarkista maku. Mausta tarvittaessa lisää.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |