Resepti

Siskonmakkaraminestronepata

Ainekset

0,28 l Mildola Rypsiöljyä
2,8 kg Apetit Pomodoro Rosso sekoitusta, pakaste
7,5 kg Tomaattimurskaa, Mutti
11 l Vettä
0,25 kg Kasvisliemijauhetta
1,125 kg Tummaa Minispagettia (Torino)
5,7 kg Apetit Kotimaisia Pieniä Juureskuutioita, pakaste
5,6 kg Siskonmakkarapalleroita, kypsä
0,009 kg Oreganoa, kuivattu
0,009 kg Mustapippuria, rouhe

Valmistusohjeet

  1. Mittaa öljy pataan, lisää Pomodoro Rosso, hauduta ja anna nesteen haihtua. Lisää tomaattimurska ja anna kiehahtaa. Lisää vesi, kasvisliemijauhe, nosta kiehumapisteeseen. Lisää minispagetti ja Pienet Juureskuutiot. Kun pasta on lähes kypsää, lisää siskonmakkarapallerot ja mausteet. Tarkista maku. Mausta tarvittaessa lisää.
Siskonmakkaraminestronepata
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske