Resepti
Ainekset
2 | kg | Tofu |
0,2 | kg | Soijakastike |
0,02 | kg | Seesamiöljy |
0,025 | kg | Valkosipulia |
0,02 | kg | Inkivääri raastettu |
1,4 | kg | Apetit Suomiwok-kasviksia |
0,6 | kg | Apetit Vihreitä papuja paloina, pakaste |
1 | kg | Teriyaki-kastiketta |
3,2 | kg | Riisi, kypsä |
0,15 | kg | Kevätsipuli |
0,05 | kg | Chilipaprika punainen |
VINKKI |
---|
Valmistusohjeet
- Paahda cashewpähkinät kuivassa pannussa ja lisää lopuksi soija. Anna soijan kiehahtaa niin, että se tarttuu pähkinöiden pintaan. Leikkaa tofu kuutioiksi ja kuivaa talouspaperien välissä painon alla. Sekoita soija, seesamiöljy, valkosipulinkynnet sekä inkivääri ja marinoi tofupaloja seoksessa vähintään tunti. Nosta tofut pois marinadista ja paista kuumassa öljyssä niin, että ne rapeutuvat pinnalta. Paista sitten nopeasti Apetit suomiwok ja lopuksi vihreät pavut, niin että kasvikset saavat hieman väriä mutta pysyvät rapeina. Lisää teriyaki-kastike ja lämmitä. Tarjoile teriyaki-wok riisin kera ohuilla kevätsipuli- ja chilisiivuilla sekä soija-cashewpähkinöillä koristeltuna.
- VINKKI: Voit tarjota wokin myös nuudelien kera.

Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |