Resepti

Välimerellinen Pastasalaatti

Ainekset

1 kg Apetit Pomodoro Rosso kasvissekoitus, pakaste
0,2 kg Oliivi vihreä viipale
1 kg Fusille Luomu Pastaa, Knorr, kypsää
0,05 kg Välimeren Yrtit Pureetä, Knorr
0,2 kg Sitruuna Vinegrette -kastiketta, Hellmann?s
0,01 kg Oregano kuivattu

Valmistusohjeet

  1. Laita pakastevihannekset GN -astiaan. Kuumenna ne yhdistelmäuunissa 160 asteessa 6 minuuttia paistolämmöllä. Jäähdytä. Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä. (Yhteen kiloon kypsää pastaa tarvitaan n. 0,4 kg raakaa pastaa). Jäähdytä. Sekoita vihannekset, oliiviviipaleet ja pasta keskenään. Sekoita mausteet joukkoon. Anna maustua 1-2 tuntia kylmässä ennen tarjoilua.
Välimerellinen Pastasalaatti
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske