Resepti
Ainekset
3,25 | kg | Atria Yrttitäyte Kanapuikko pakaste 5kg/65g |
Vuokia GN 1/1-65 mm, voitelu vuokasprayllä | ||
1,15 | kg | Vettä |
0,02 | kg | Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty |
0,08 | kg | Maissitärkkelys |
0,4 | kg | Kasvirasvasekoitetta |
0,01 | kg | Suolaa |
0,01 | kg | Sokeria |
0,001 | kg | Viispippuri |
Valmistusohjeet
- Laita Kanapuikot 1/1 65 GN vuokaan. Kuumenna yhdistelmäuunin yhdistelmätoiminnolla 150 asteessa, kosteus 50 %, noin 20 minuuttia kunnes sisälämpötila on vähintään 75 astetta.
- Ota pieni määrä vedestä nestesuurusta varten. Kuumenna vesi ja lisää kasvisliemijauhe. Lisää suurus kuuman nesteen joukkoon ja anna kiehua hiljalleen noin 4 minuuttia.
- Lisää joukkoon osittain sulanut Pinaatti, kasvisrasvasekoite ja mausteet. Kuumenna kiehumispisteeseen ja hauduta hetkin, mutta älä enää keitä.  Tarkista maku. Tarjoa Yrttitäytteisten Kanapuikkojen ja Perunasoseen kera.

Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |