Resepti

Aurajuustoinen Quorn-pasta

Ainekset

0,375 kg Cashew -pähkinöitä
1,875 kg Quornkuutioita
0,425 kg Purjorenkaita, tuore
0,625 l Kuohukermaa, laktoositon
1,25 kg Penne pastaa (Torino)
1,25 kg Apetit Kotimaista Hienonnettua pinaattia paloina
0,65 kg Sinihomejuustoa
0,007 kg Suolaa
0,004 kg Mustapippuria, rouhe
0,002 kg Valkopippuria

Valmistusohjeet

  1. Paahda rouhitut cashewpähkinät uunissa 140 asteessa noin 10 minuuttia, kunnes ne ovat kauniin ruskeita.
  2. Paista quornkuutioita, kunnes ne ovat saaneet kauniin värin pintaan. Lisää purjoviipaleet ja freesaa. Laita pastan keitinvesi kiehumaan. Lisää kerma quornin joukkoon ja laita pastat kiehumaan. Laita kerman joukkoon pinaatti ja mausteet, anna hautua hetken. Sekoita kypsäksi keitetty pasta kastikkeen joukkoon. Ripottele pinnalle aurajuustoa ja paahdettua cashewpähkinämurua.

    (Suuri valmistushävikki johtuu siitä, ettei pastan keitinveden määrää ole raaka-aineluettelossa).
Aurajuustoinen Quorn-pasta
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske