Resepti
Ainekset
0,375 | kg | Cashew -pähkinöitä |
1,875 | kg | Quornkuutioita |
0,425 | kg | Purjorenkaita, tuore |
0,625 | l | Kuohukermaa, laktoositon |
1,25 | kg | Penne pastaa (Torino) |
1,25 | kg | Apetit Kotimaista Hienonnettua pinaattia paloina |
0,65 | kg | Sinihomejuustoa |
0,007 | kg | Suolaa |
0,004 | kg | Mustapippuria, rouhe |
0,002 | kg | Valkopippuria |
Valmistusohjeet
- Paahda rouhitut cashewpähkinät uunissa 140 asteessa noin 10 minuuttia, kunnes ne ovat kauniin ruskeita.
-
Paista quornkuutioita, kunnes ne ovat saaneet kauniin värin pintaan. Lisää purjoviipaleet ja freesaa.
Laita pastan keitinvesi kiehumaan.
Lisää kerma quornin joukkoon ja laita pastat kiehumaan.
Laita kerman joukkoon pinaatti ja mausteet, anna hautua hetken.
Sekoita kypsäksi keitetty pasta kastikkeen joukkoon.
Ripottele pinnalle aurajuustoa ja paahdettua cashewpähkinämurua.
(Suuri valmistushävikki johtuu siitä, ettei pastan keitinveden määrää ole raaka-aineluettelossa).
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |