Resepti
Ainekset
0,8 | kg | Penne pastaa (Torino) |
1,2 | kg | Marinoitua broilerinpaistilihaa |
0,25 | kg | Apetit Purjoviipaleita, pakaste |
0,9 | kg | Vettä |
0,2 | kg | Vehnäjauho puolikarkea |
0,2 | kg | Puolikarkeita vehnäjauhoja |
0,05 | kg | Sitruunamehutiiviste |
0,05 | kg | Sitruunamehutiivistettä |
0,065 | kg | Kanaliemijauhe |
0,065 | kg | Kanaliemijauhetta |
0,006 | kg | Paprika jauhe |
0,006 | kg | Paprikajauhetta |
0,003 | kg | Rosepippuri |
0,003 | kg | Rosepippuria |
0,1 | kg | Juusto Emmental punaleima |
0,1 | kg | Emmental-juustoa |
Valmistusohjeet
- Mittaa raaka pasta voideltuun GN 1/1-65 vuokaan, … 0,8 kg.
- Kuumenna vesi kiehuvaksi padassa, lisää broilerisuikaleet vähitellen kiehuvaan veteen. Hauduta n. 5 minuuttia ja sekoita kunnes broilerisuikaleet ovat irrallaan.
- Lisää porkkanasuikalleet ja purjoviipaleet. Kuumenna kiehuvaksi.
- Sekoita vesi ja jauhot keskenään. Suurusta kastike. Lisää sitruunamehu, kanaliemijauhe ja mausteet. Hauduta 5 minuuttia. Lisää juustoraaste. Sekoita kastike tasaiseksi. Tarkista maku. Mausta asiakkaittesi maun mukaiseksi. Jaa kuuma kastike tasaisesti
- Ripota juustoraaste pinnalle 0,1 kg/vuoka. Kypsennä yhdistelmäpaistaen 150 asteessa 30 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua. Huoma! kypsennä lämpökuljetukseen meneviä vuokia n. 25 minuuttia.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |