Resepti

Broileri-pennepasta

Ainekset

0,8 kg Penne pastaa (Torino)
1,2 kg Marinoitua broilerinpaistilihaa
0,25 kg Apetit Purjoviipaleita, pakaste
0,9 kg Vettä
0,2 kg Vehnäjauho puolikarkea
0,2 kg Puolikarkeita vehnäjauhoja
0,05 kg Sitruunamehutiiviste
0,05 kg Sitruunamehutiivistettä
0,065 kg Kanaliemijauhe
0,065 kg Kanaliemijauhetta
0,006 kg Paprika jauhe
0,006 kg Paprikajauhetta
0,003 kg Rosepippuri
0,003 kg Rosepippuria
0,1 kg Juusto Emmental punaleima
0,1 kg Emmental-juustoa

Valmistusohjeet

  1. Mittaa raaka pasta voideltuun GN 1/1-65 vuokaan, … 0,8 kg.
  2. Kuumenna vesi kiehuvaksi padassa, lisää broilerisuikaleet vähitellen kiehuvaan veteen. Hauduta n. 5 minuuttia ja sekoita kunnes broilerisuikaleet ovat irrallaan.
  3. Lisää porkkanasuikalleet ja purjoviipaleet. Kuumenna kiehuvaksi.
  4. Sekoita vesi ja jauhot keskenään. Suurusta kastike. Lisää sitruunamehu, kanaliemijauhe ja mausteet. Hauduta 5 minuuttia. Lisää juustoraaste. Sekoita kastike tasaiseksi. Tarkista maku. Mausta asiakkaittesi maun mukaiseksi. Jaa kuuma kastike tasaisesti
  5. Ripota juustoraaste pinnalle   0,1 kg/vuoka. Kypsennä yhdistelmäpaistaen 150 asteessa 30 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua. Huoma! kypsennä lämpökuljetukseen meneviä vuokia n. 25 minuuttia.
Broileri-pennepasta
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske