Resepti

Broileri-pennepasta

Ainekset

0,8 kg Penne pastaa (Torino)
2 l Vettä
1,2 kg Marinoitua broilerinpaistilihaa
0,25 kg Apetit Purjoviipaleita, pakaste
0,7 kg Apetit Kotimaisia Keltaisia porkkanasuikaleita, pa
0,9 l Vettä
0,2 kg Puolikarkeita vehnäjauhoja
0,05 l Sitruunamehutiivistettä
0,065 kg Kanaliemijauhetta
0,006 kg Paprikajauhetta
0,003 kg Rosepippuria
0,1 kg Emmental-juustoa
0,1 kg Emmental-juustoa

Valmistusohjeet

  1. Mittaa raaka pasta voideltuun GN 1/1-65 vuokaan, à 0,8 kg.
  2. Kuumenna vesi kiehuvaksi padassa, lisää broilerisuikaleet vähitellen kiehuvaan veteen. Hauduta n. 5 minuuttia ja sekoita kunnes broilerisuikaleet ovat irrallaan.
  3. Lisää porkkanasuikalleet ja purjoviipaleet. Kuumenna kiehuvaksi.
  4. Sekoita vesi ja jauhot keskenään. Suurusta kastike. Lisää sitruunamehu, kanaliemijauhe ja mausteet. Hauduta 5 minuuttia. Lisää juustoraaste. Sekoita kastike tasaiseksi. Tarkista maku. Mausta asiakkaittesi maun mukaiseksi. Jaa kuuma kastike tasaisesti pastan päälle n. 5,2 l kastiketta/vuoka. Sekoita pasta irtonaiseksi.
  5. Ripota juustoraaste pinnalle á 0,1 kg/vuoka. Kypsennä yhdistelmäpaistaen 150 asteessa 30 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua. Huoma! kypsennä lämpökuljetukseen meneviä vuokia n. 25 minuuttia.
Broileri-pennepasta
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske