Resepti

Gruusialainen porkkana-currysalaatti

Ainekset

1 kg Apetit Kotimaisia Kesäporkkanasuikaleita, pakaste
0,2 kg Lehtikaalia
0,2 kg Mangorajakastiketta, Rydbergs
0,2 kg Kermaviiliä, laktoositon
0,005 kg Suolaa

Valmistusohjeet

  1. Laita pakastevihannekset GN -astiaan. Leikkaa lehtikaalista suurimmat ruodit pois ja suikaloi lehdet ohuiksi. Sekoita lehtikaali porkkanasuikaleiden joukkoon ja kuumenna yhdistelmäuunissa paisto-ohjelmalla 170 astetta 8 minuuttia. Jäähdytä. Sekoita mangorajakastike ja kermaviili keskenään, mausta suolalla. Lisää kastike jäähdytetyn Kesäporkkana-lehtikaalisuikaleseoksen joukkoon. Anna maustua kylmässä 1-2 tuntia ennen tarjoilua.
Gruusialainen porkkana-currysalaatti
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske