Resepti
Ainekset
0,75 | kg | Apetit Kotimaisia Keltaisia porkkanasuikaleita, pa |
0,75 | kg | Apetit Kukkakaalia, pakaste |
Marinadi: | ||
0,1 | l | Mildola Rypsiöljyä |
0,1 | l | Omenaviinietikkaa |
0,015 | kg | Valkosipulimurskaa |
0,005 | kg | Ranskalaiset yrtit yrttisekoitusta SantaMaria |
0,001 | kg | Mustapippuria, rouhe |
0,01 | kg | Suolaa |
0,02 | kg | Sokeria |
0,1 | kg | Auringonkukansiemeniä |
Persiljaa, tuore, hienonnettu |
Valmistusohjeet
- Kuumenna jäiset kasvikset GN-vuoassa yhdistelmäpaistaen 150 asteessa 9 minuuttia. Jäähdytä.
- Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään.
-
Kaada marinadi kasvisten joukkoon. Sekoita. Anna maustua hetken.
Paahda aurinonkukansiemenet kevyesti uunissa tai pannulla. Huomioi, että siemenet ylipaahtuvat herkästi.
Lisää pinnalle siemenet ja hienonnetut tuoreet yrtit. Persiljan lisäksi voi käyttää basilikaa tai timjamia. Tarjoa kasvikset salaattipöydässä.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |