Resepti

Marinoidut kasvikset

Ainekset

0,75 kg Apetit Kotimaisia Keltaisia porkkanasuikaleita, pa
0,75 kg Apetit Kukkakaalia, pakaste
Marinadi:
0,1 l Mildola Rypsiöljyä
0,1 l Omenaviinietikkaa
0,015 kg Valkosipulimurskaa
0,005 kg Ranskalaiset yrtit yrttisekoitusta SantaMaria
0,001 kg Mustapippuria, rouhe
0,01 kg Suolaa
0,02 kg Sokeria
0,1 kg Auringonkukansiemeniä
Persiljaa, tuore, hienonnettu

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna jäiset kasvikset GN-vuoassa yhdistelmäpaistaen 150 asteessa 9 minuuttia. Jäähdytä.
  2. Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään.
  3. Kaada marinadi kasvisten joukkoon. Sekoita. Anna maustua hetken.

    Paahda aurinonkukansiemenet kevyesti uunissa tai pannulla. Huomioi, että siemenet ylipaahtuvat herkästi.

    Lisää pinnalle siemenet ja hienonnetut tuoreet yrtit. Persiljan lisäksi voi käyttää basilikaa tai timjamia. Tarjoa kasvikset salaattipöydässä.
Marinoidut kasvikset
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske