Resepti

Porkkanalaatikko

Ainekset

1,5 kg Apetit Kotimaista Porkkanasosetta paloina
0,6 l Vettä
0,01 kg Suolaa
0,14 kg Puuroriisiä
0,3 l Kuohukermaa, laktoositon
0,15 l Täysmaitoa
0,107 kg Kananmunia
0,004 kg Suolaa
0,12 kg Siirappia,vaaleaa
0,001 kg Valkopippuria
0,001 kg Muskottipähkinää, jauhe
0,06 kg Korppujauhoa (gluteenitonta)
0,03 kg Voita

Valmistusohjeet

  1. Kiehauta vesi ja suola. Lisää joukkoon riisi ja keitä kunnes vesi on imeytynyt. Lisää maito ja kerma, keitä vielä hetken aikaa, jotta riisi on pehmennyt ja sen purutuntuma on hyvä. Lisää joukkoon Apetit Porkkanasose ja anna seoksen jäähtyä. Lisää joukkoon kananmunat ja mausteet. Sekoita massa hyvin. Kaada massa vuokasprayllä voideltuun vuokaan ja tasoita pinta.
  2. Levitä korppujauho tasaisesti pinnalle ja lisää voi nokareina. Paista uunissa 170 asteessa paisto-ohjelmalla noin 50 minuuttia.
Porkkanalaatikko
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske