Resepti
Ainekset
1 | kpl | Vuokia GN 1/1-65 mm |
0,7 | l | Kevytmaitoa |
0,2 | kg | Apetit Ruusunmarjasosetta paloina |
0,23 | kg | Vehnäjauhoja |
0,005 | kg | Suolaa |
0,01 | kg | Sokeria |
0,23 | kg | Munamassaa |
0,05 | l | Mildola Rypsiöljyä |
0,5 | kg | Apetit Mansikka-Raparperisekoitusta, pakaste |
0,25 | kg | Apetit Kotimaista Porkkanasosetta paloina |
0,25 | kg | Hillosokeria |
Valmistusohjeet
-
Sekoita maito ja sulatetut ruusunmarjasosepalat keskenään.
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne massan joukkoon.
Lisää munamassa ja rypsiöljy.
Anna turvota puoli tuntia.
Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun GN 1/1-65 mm vuokaan. (Mittaa 1,2 L taikinaa / GN-vuoka 1/1-65mm) Kypsennä uunissa 175 asteessa noin 30 minuuttia. Anna jäähtyä ennen paloittelua. - Punnitse marjat, porkkanasosepalat ja sokeri pataan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä kevyesti poreillen 10-15 minuuttia, välillä sekoittaen. Jäähdytä.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |