Resepti

Ruusunmarjapannari,mansikka-raparperiporkkanahillo

Ainekset

1 kpl Vuokia GN 1/1-65 mm
0,7 l Kevytmaitoa
0,2 kg Apetit Ruusunmarjasosetta paloina
0,23 kg Vehnäjauhoja
0,005 kg Suolaa
0,01 kg Sokeria
0,23 kg Munamassaa
0,05 l Mildola Rypsiöljyä
0,5 kg Apetit Mansikka-Raparperisekoitusta, pakaste
0,25 kg Apetit Kotimaista Porkkanasosetta paloina
0,25 kg Hillosokeria

Valmistusohjeet

  1. Sekoita maito ja sulatetut ruusunmarjasosepalat keskenään. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne massan joukkoon. Lisää munamassa ja rypsiöljy. Anna turvota puoli tuntia.

    Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun GN 1/1-65 mm vuokaan. (Mittaa 1,2 L taikinaa / GN-vuoka 1/1-65mm) Kypsennä uunissa 175 asteessa noin 30 minuuttia. Anna jäähtyä ennen paloittelua.
  2. Punnitse marjat, porkkanasosepalat ja sokeri pataan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä kevyesti poreillen 10-15 minuuttia, välillä sekoittaen. Jäähdytä.
Ruusunmarjapannari,mansikka-raparperiporkkanahillo
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske