Resepti
Kermaperunaa ja kirjolohta
Arvio: 3.7 / 5
Maukas uunilohi ja täyteläiset kermaperunat kasvisten kera sopivat niin arkeen kuin juhlaankin. Ja vatsa täyttyy varmasti.
Valmistusaika: Yli 60 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
1 | pss | Apetit Uunivalmis Kermaperunaa |
600 | g | kirjolohifilee |
ripaus suolaa | ||
ripaus mustapippuria | ||
Tarjoiluun | ||
---|---|---|
1 | pss | Apetit pakastevihanneksia (esim. Kruunusekoitusta) |
2 | dl | vettä |
1 | rkl | suolaa |
1 | rkl | hunajaa |
Valmistusohjeet
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kaada jäiset perunat halkaisijaltaan 23–25 cm:n uunivuokaan. Kypsennä 35 minuuttia. Nosta vuokaan kirjolohifilee ja jatka kypsennystä noin 30 minuuttia.
2. Tarjoa kermaperunat ja kala höyrytettyjen, suolalla sekä hunajalla maustettujen kasvisten kanssa.
3. Vinkki: Reseptissä voit käyttää makusi mukaan myös Apetit Sinihomejuusto-, Valkosipulikerma- tai Juustokermaperunoita!