Resepti

Kermaperunaa ja kirjolohta

Arvio: 3.7 / 5

Maukas uunilohi ja täyteläiset kermaperunat kasvisten kera sopivat niin arkeen kuin juhlaankin. Ja vatsa täyttyy varmasti.

Valmistusaika: Yli 60 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Laktoositon Gluteeniton
Kermaperunaa ja kirjolohta

Ainekset

1pssApetit Uunivalmis Kermaperunaa
600gkirjolohifilee
ripaus suolaa
ripaus mustapippuria
Tarjoiluun
1pssApetit pakastevihanneksia (esim. Kruunusekoitusta)
2dlvettä
1rklsuolaa
1rklhunajaa

Valmistusohjeet

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Kaada jäiset perunat halkaisijaltaan 23–25 cm:n uunivuokaan. Kypsennä 35 minuuttia. Nosta vuokaan kirjolohifilee ja jatka kypsennystä noin 30 minuuttia.

2. Tarjoa kermaperunat ja kala höyrytettyjen, suolalla sekä hunajalla maustettujen kasvisten kanssa.

3. Vinkki: Reseptissä voit käyttää makusi mukaan myös Apetit Sinihomejuusto-, Valkosipulikerma- tai Juustokermaperunoita!