Resepti
Perinteinen Janssoninkiusaus
Arvio: 3.5 / 5
Valmistusaika: Yli 60 min.
Annosmäärä: 4
Ainekset
1 | pss | Apetit Kotimainen Peruna-sipulisekoitusta (à 1kg) |
2 | prk | anjovisfileitä (à 125g) |
5 | dl | ruokakermaa |
Valmistusohjeet
1. Levitä voideltuun uunivuokaan puolet jäisistä peruna-sipulisuikaleista. Lisää päälle anjovisfileet ja loput peruna-sipulisuikaleista.
2. Sekoita kerman joukkoon anjovisliemi ja kaada seos vuokaan.
3. Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 60 minuuttia. Anna vetäytyä 5-10 minuuttia ennen syömistä.
4. Vinkki: Voit halutessa hienontaa pinnalle tilliä ja tarjota etikkapunajuurien tai maustekurkkujen kanssa.