Resepti

Perinteinen Janssoninkiusaus

Arvio: 3.5 / 5

Valmistusaika: Yli 60 min.

Annosmäärä: 4

Laktoositon Gluteeniton
Perinteinen Janssoninkiusaus

Ainekset

1pssApetit Kotimainen Peruna-sipulisekoitusta (à 1kg)
2prkanjovisfileitä (à 125g)
5dlruokakermaa

Valmistusohjeet

1. Levitä voideltuun uunivuokaan puolet jäisistä peruna-sipulisuikaleista. Lisää päälle anjovisfileet ja loput peruna-sipulisuikaleista.

2. Sekoita kerman joukkoon anjovisliemi ja kaada seos vuokaan.

3. Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 60 minuuttia. Anna vetäytyä 5-10 minuuttia ennen syömistä.

4. Vinkki: Voit halutessa hienontaa pinnalle tilliä ja tarjota etikkapunajuurien tai maustekurkkujen kanssa.