Resepti

Hernetsatsiki

Arvio: 1 / 5

Valmista herkullinen tzatziki kurkun sijaan herkullisista kotimaisista herneistä. Hernetzatziki sopii monipuolisesti kastikkeeksi erilaisille lämpimille ruoille ja salaateille. Tuoreesta mintusta tzatziki saa raikasta makua.

Valmistusaika: Alle 15 min.

Annosmäärä: 4

Laktoositon Gluteeniton
Hernetsatsiki

Ainekset

1pssApetit Kotimainen Herneitä (200 g)
3dlturkkilaista jogurttia
1kplvalkosipulinkynsi
0,25tlsuolaa
1tlsitruunamehua
mustapippuria
1rkltuoretta minttua hienonnettuna

Valmistusohjeet

1. Kuumenna ja jäähdytä herneet pakkauksen ohjeen mukaan.

2. Murskaa herneitä kulhossa hieman esimerkiksi haarukalla. Lisää joukkoon turkkilainen jogurtti ja hienonnettu valkosipulinkynsi. Mausta suolalla, sitruunamehulla ja mustapippurilla. Viimeistele tzatziki hienonnetulla mintulla. Anna tzatzikin maustua jääkaapissa vähintään kaksi tuntia ennen tarjoilua.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!