Resepti

Hunajalla ja rosmariinilla maustetut uunijuurekset

Hunaja tekee juureksista juhlaruokaa.

Valmistusaika: alle 60 minuuttia

Annosmäärä: 6 annosta

Maidoton Gluteeniton Vegaaninen
Hunajalla ja rosmariinilla maustetut uunijuurekset

Ainekset

1pssApetit Kotimainen Juureskuutioita (500 g)
2rklhunajaa
1rklNeito Rypsiöljyä™
2tlbalsamiviinietikkaa
tlsuolaa
mustapippuria
2rkltuoretta rosmariinia hienonnettuna
Vuokaan:
1rklNeito Rypsiöljyä™

Valmistusohjeet

1. Sekoita kulhossa juureskuutioiden joukkoon muut aineet. Sipaise uunivuoka kasviöljyllä ja kaada juureskuutiot vuokaan. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla 25-30 minuuttia. Tarjoile esimerkiksi uunipaistin kera.

2. Vinkki! Voit myös käyttää Apetit Isot Juureskuutioita.

3. Vinkki! Voit korvata hunajan agavesiirapilla saadaksesi annoksesta vegaanin

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!