Resepti
Feta-pastasalaatti
Arvio: 3.8 / 5
Kevyessä ja helpossa pasta-kasvissalaatissa yhdistyvät feta-juuston happamuus ja ananaksen makeus sopivassa suhteessa.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
3 | dl | pastaa |
1 | pkt | fetajuustoa palana |
1 | tlk | ananaspaloja omassa liemessä |
1 | iso omena | |
4 | siivua prosciutto-kinkkua | |
1 | pss | jäävuorisalaattia |
1 | rs | ruccolaa |
Kastike | ||
---|---|---|
2 | dl | maustamatonta jogurttia |
3 | tl | sokeria |
1 | tl | sitruunapippuria |
Valmistusohjeet
1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, huuhdo kylmällä vedellä ja valuta. Kaada fetasta ja ananaksesta liemi pois. Kuori ja kuutioi omena. Lisää feta ja ananas pastan joukkoon. Tee kastike sekoittamalla jogurttiin sokeri ja sitruunapippuri. Sekoita kastike salaattiin. Lohko omena pese salaatti ja ruccola. Kokoa aineksista salaattiannokset lautasille.