Resepti
Tortelliinivuoka
Vatsa täyttyy muhkean täyteläisestä äyriäis-tortelliini paistoksesta, jossa pinaatti ja muskottipähkinä viimeistelevät maun.
Valmistusaika: Yli 60 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
2 | rs | tortelliinituorepastaa tomaatti- tai juusto-basilikatäytteellä |
1 | rs | isoja katkarapuja liemessä (à 170/400 g) |
1 | tlk | simpukoita |
Kastike | ||
---|---|---|
3 | kananmunaa | |
1 | pss | Apetit Kotimainen Pinaattia tai Apetit Kotimainen Luomu Pinaattia |
5 | dl | maitoa |
1 | tl | suolaa |
2 | tl | pizzamaustetta |
1 | tl | mustapippuria |
1 | tl | muskottipähkinää |
1 | dl | mozzarellajuustoraastetta |
Vuokaan | ||
1 | rkl | margariinia |
Valmistusohjeet
1. Keitä tortelliinit pakkauksen ohjein. Kaada keitinvesi vesi pois.
2. Voitele laakea uunivuoka. Sekoita vuoassa keskenään pasta tai kasvis-pastaseos ja valutetut äyriäiset.
3. Sekoita kastike ja kaada se uunivuokaan. Kypsennä 175-asteisessa uunissa tunti, kunnes munamaito on hyytynyt.