Resepti

Marinoidut savusilakat

Savusilakat saavat lisäytyä kirpsakasta marinadista. Sopii vaikka leivän päälle.

Valmistusaika: yli 60 minuuttia

Annosmäärä: 10 annosta

Laktoositon Maidoton Gluteeniton
Marinoidut savusilakat

Ainekset

2pktApetit Savusilakoita
0,5dlruohosipulisilppua
Marinadi:
0,75dlNeito Rypsiöljyä™
0,25dlviinietikkaa
0,5sitruunan mehu
0,5tlsuolaa
0,5tlvalkopippuria rouhittuna
1tlsokeria
1rkltomaattipyreetä

Valmistusohjeet

1. Perkaa savusilakat ja pane fileepalat ruohosipulin kanssa kerroksittain tarjoiluastiaan. Sekoita marinadin aineet ja kaada se astiaan savusilakoiden päälle. Peitä kelmulla ja anna maustua muutamia tunteja tai seuraavaan päivään. Tarjoa esimerkiksi maalaisleivän kanssa.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!