Resepti

Pinaattiletut

Arvio: 3.2

Pinaattiletut maistuvat aina.

Valmistusaika: alle 30 minuuttia

Annosmäärä: 8 lettua

Vähälaktoosinen
Pinaattiletut

Ainekset

1pssApetit Kotimainen Pinaattia tai Apetit Kotimainen Luomu Pinaattia
5dllaktoositonta maitoa
2kananmunaa
3dlvehnäjauhoja
0,5tlsuolaa
Paistamiseen
1rklApetit-rypsiöljyä

Valmistusohjeet

1. Sulata pinaatti huoneenlämmössä tai mikrossa sulatusteholla. Sekoita kaikki taikinan raaka-aineet keskenään, ja anna taikinan tekeytyä 15–30 minuuttia.

2. Kuumenna paistinpannulla tilkka kasviöljyä. Kaada pannulle kauhallinen taikinaa. Paista molemmin puolin ruskean rapeiksi. Lisää rasvaa tarvittaessa.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!