Artikkeli on julkaistu alunperin Satakunta syytä rakastua ruokaan -sivustolla.
***
Sari Heininen on työskennellyt Apetitilla nelisen vuotta. Elintarvike ja liha-alan perustutkinnon sekä liiketoiminnan ammattitutkinnon omaava Sari työskentelee muun muassa ruokapakastepuolella pussikoneen käyttäjänä, pihvilinjalla sekä lavoituksen parissa.
Apetit pitää työntekijöistään erinomaista huolta: työt ovat ergonomisesti hyvin suunniteltuja ja aina on tarjolla kuhunkin tehtävään sopiva vaatetus.
Myös esihenkilötyöhön on panostettu Apetitilla, josta Sari antaa kiitosta.
Ota viereen kulho kukkakaaliwingsejä ja nauti matkasta Sarin tarinaan.
Työni on hyvin ergonomisesti suunniteltu, työni on kevyttä ja työpäivät ovat erilaisia. Olen viihtynyt, koska minua arvostetaan työssäni ja se näytetään hienolla tavalla.
Vaatehuolto toimii ja pidetään huolta, että saan aina työhön sopivat vaatteet: esimerkiksi kylmässä työskentelyyn saan käyttööni lämpimät, työhön soveltuvat vaatteet
Minulla oli muutama viikko työnopastusta ja sen jälkeen opastus jatkui, jos oli tarvetta. Esihenkilöni kertoi paljon tulevasta työstäni ja kerrattiin säännöt.
Hyvää oli hieno työopastaja ja minun viihtyvyydestäni pidettiin huolta. Esihenkilö kävi usein kysymässä kuulumisia mikä oli mukavaa.
Kollegat ovat mukavia, he auttavat tilanteen tullen ja antavat myös lisätietoa työstä, uuden oppimista riittää vielä pitkän aikaa. Ilmapiiri on mielestäni hieno.
Esihenkilötyö yrityksessä on hyvin ammattitaitoista. Työntekijästä huolehtimisesta annan myös kiitokset.
1. Siisteys
2. Erinomainen esimiestyöskentely
3. Työergonomia
4. Huomioidaan tasavuotissyntymäpäivänä upealla lahjalla
5. Palkka
Meille kannattaa hakea töihin, koska yritys on vakavarainen ja turvallinen työnantaja.
Satakuntaan kannattaa tulla töihin, koska täällä on mahtavat suuret turvalliset yritykset.
Satakunnassa on hyvät ammattikoulut, joissa on monipuoliset mahdollisuudet ammattiin kouluttautumiseen.
Asumaan kannattaa tulla, koska täällä on kaikki mahdollinen, mitä sinä ja perheesi tarvitsette elämässä.
Näen itse työssäni konkreettisesti, miten hyvää ruokaa valmistetaan. Arvostan itse laadukkaita raaka-aineita, ja käytän niitä päivittäin omassa keittiössäni.