Elintarviketyöntekijöitä satokauteen 2025

Elintarviketyöntekijöitä satokauteen 2025

Etsimme nyt elintarviketyöntekijöitä satokauteen 2025 Apetitin pakastetehtaalle Säkylään
 

Apetitin ammattilaiset valmistavat Säkylässä kasvis- ja ruokapakasteita kuluttajille ja ammattikeittiöille. Monet tuotteistamme ovat tunnettuja perinteisiä klassikoita, toiset kehittämiämme tulevaisuuden klassikoita: kasvipohjaisia ruokaratkaisuja sekä lähikalatuotteita. 

Toimintamme perusta on kotimaisessa alkutuotannossa. Sopimusviljelijämme viljelevät meille vuosittain miljoonia kiloja kotimaisia kasviksia. Ne pakastetaan Säkylän pakastetehtaamme satokausituotannossa kesä-heinäkuusta alkaen.

Satokausityöntekijänä pääset työskentelemään joko satokausityöntekijän tehtäviin tai pakkaamon työtehtäviin ruokapakaste- tai vihannespakastetehtaalla satokauden ajaksi. Työtehtävät ja työaika vaihtelevat tehtävään valittavan henkilön osaamisen ja tehtävän mukaan. Työ edellyttää valmiutta 3-vuoro- ja viikonlopputyöhön.

Toivomme sinulta oma-aloitteista ja vastuullista asennetta työtehtäviin, hyviä tiimityötaitoja, sekä kykyä ja halua uuden oppimiseen. Katsomme myös eduksi voimassa olevan hygieniapassin. Tehtävään työllistyminen edellyttää vähintään 18 vuoden ikää sekä suomen kielen perustaitoja.

Tarjoamme sinulle määräaikaisen työsuhteen noin 6–8 kuukauden ajalle kesä-heinäkuusta 2025 alkaen. Tehtävässä pääset merkityksellisen työn pariin osaksi kotimaista ruokaketjua sekä innostunutta ja ammattitaitoista työyhteisöä. Perehdytämme sinut työhön, joten et tarvitse aiempaa kokemusta elintarviketuotannosta.

Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Sami Sarin (sami.sarin(at)apetit.fi),  ma 10.2. klo 15.00-19.00,  ma 31.3. 12.00-13.00 ja ma 7.4. klo 12.00-13.00. Samin tavoitat numerosta 050 547 2927.

Hae tehtävään 13.4. mennessä. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana. 

Hae paikkaa

Avaa hakulomake