Resepti
Pinaattiletut
Arvio: 3.7 / 5
Pinaattiletut maistuvat aina.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 8 lettua
Ainekset
1 | pss | Apetit Kotimainen Pinaattia tai Apetit Kotimainen Luomu Pinaattia |
5 | dl | laktoositonta maitouomaa |
2 | kananmunaa | |
3 | dl | vehnäjauhoja |
0,5 | tl | suolaa |
Paistamiseen | ||
---|---|---|
Apetit rypsiöljyä |
Valmistusohjeet
1. Sulata pinaatti huoneenlämmössä tai mikrossa sulatusteholla. Sekoita kaikki taikinan raaka-aineet keskenään. Anna taikinan tekeytyä 15–30 minuuttia.
2. Kuumenna paistinpannulla tilkka öljyä. Lisää pannulle kauhallinen taikinaa. Paista molemmin puolin ruskean rapeiksi.
3. Tarjoa pinaattiletut esimerkiksi savulohitäytteen tai puolukkahillon kanssa.