Blogi: Tartu kasvishaasteeseen Njamin avulla!

”Söisin vastuullisemmin ja terveellisemmin, jos se olisi helpompaa ja maistuisi paremmalta.” Apetitin tutkimusten mukaan jopa 56 % kuluttajista haluaa lisätä kasvisten käyttöä ruokailussaan. Luku on vielä suurempi, jos keskitytään nuorempaan ikäpolveen (15-24 -vuotiaat) tai naisiin: molemmista ryhmistä lähes kaksi kolmesta haluaisi lisätä kasvisten osuutta omalla lautasellaan. Kasvisten käytön lisääminen koetaan kuitenkin usein haastavaksi. Miten kasvisten … Continued

Suomi-Ruotsi -kasviskysely: suomalaiset arvostavat ruotsalaisia enemmän kasvisten kotimaisuutta

​Apetit tutki yhdessä IROResearch Oy:n kanssa suomalaisten ja ruotsalaisten kasvisten syöntiä. Tutkimuksessa ilmeni, että kasvisten kotimaisuus on suomalaisille merkittävästi tärkeämpää kuin ruotsalaisille. Suomalaisista 17 prosenttia kokee olevansa kasvispainotteisella ruokavaliolla tai kasvisruokavaliolla, kun ruotsalaisista vähintäänkin kasvispainotteisella ruokavaliolla on 10 prosenttia.

Apetit löytyy nyt myös kasviöljyhyllystä!

Apetit toi markkinoille Kirkkonummella 100-prosenttisesti suomalaisista siemenistä puristetun Apetit-rypsiöljyn. Tuoteuutuuden myötä kasvisbrändi Apetit löytyy nyt myös kasviöljyhyllystä. Apetit-rypsiöljy sisältää luonnostaan runsaasti välttämättömiä rasvahappoja ja hapettumiselta suojaavaa E-vitamiinia. Raikkaan ja neutraalin makunsa vuoksi tuote sopii monipuolisesti ruuanlaittoon ja leivontaan.

Apetit syysuutuudet ja muistutus HeMaPa-juhlavuodesta

Apetit syysuutuudet tuovat helposti vaihtelua kotiruokailuun. Uutuuksista huolimatta moni tuttu tuotekin kiinnostaa kuluttajaa. Niistä 30-juhlavuottaan viettävä Apetit Herne-maissi-paprika ei todellakaan unohdu, onhan se niin monipuolinen.