Kotimaista pakastepizzaa

APETITIN PIZZAUUTUUDET NYT PAKASTEALTAISSA

 

Apetit Pepperoni Twin

Apetitin suosittu Twin-pizzasarja täydentyi Suomen suosituimmalla pizzatäytteellä, Pepperonilla. Pepperonin lisäksi uutuuspizza sisältää maukasta juustoa, mausteista tomaattikastiketta ja ohuen pohjan – eli kaikki hyvän pizzan ainekset. Apetit Twin -pakkaus sisältää kaksi mehevää pepperonipizzaa, eli tuplasti pizzanautintoa.

 

Apetit Kasvisjauhispizza Mexican Nacho

Uusi Kasvisjauhispizza Mexican Nacho on odotettu uutuus supersuosittujen Kasvisjauhispizza Originalin ja Vegeloverin rinnalle. Sen täytteinä on rouhittua Apetit kasvisjauhista, rapeita nachoja ja makeita pisarachilejä, pepperonichilejä sekä päällä erinomaiseksi todettua vuustoa eli vegaanista juustoa. Kasvisjauhispizza Mexican Nacho on vegaaninen ja soijaton.

 

Papa Rafkin Spicy & Salami

Papa Rafkin Spicy & Salami -pakastepizzan makumaailma on rakennettu suositun täytteen, eli salamin ympärille. Spicy & Salamin täytteinä on suomalaisesta lihasta valmistettua salamia, grillattua paprikaa sekä meheviä pepperonichilejä. Päällä on laktoositonta, kotimaista emmental-edam-juustosekoitusta.

APETIT-KLASSIKOT UUDISTUIVAT

Apetit-klassikkopakastepizzoihin kuuluvat Apetit Hawaii Twin ja Apetit Bolognese Twin ovat nyt uudistuneet! Suosikkimaut saivat uuden päivitetyn reseptin sekä uuden raikkaan pakkauksen. 

Helpotusta arkeen käyttövalmiilla Apetit Pizzapohjilla tai Apetit Pizzapohja Nelikolla! Myös Apetit pizzapohjat ovat saaneet päivitetyn, entistä maukkaamman reseptin. 

 

PAKASTEPIZZAT

Pakastepizza on helppo tapa herkutella, kun arkiruoan laitto ei kiinnosta. Apetitin pakastepizzat tarjoavat pizzannälkäiselle helpotusta moneen eri makuun.

Apetitin pakastepizzat muodostuvat mahdollisimman kotimaisista raaka-aineista, laadusta ja mehevästä mausta. Jatka sivun lukemista, ja pääset tutustumaan tarkemmin Pudasjärven pakastepizzatehtaaseen.

Apetit pakastepizzojen joukosta löydät klassikkoja, kuten Apetit Hawaii Twin ja Apetit Bolognese Twin, Papa Rafkinin herkulliset pakastepizzat sekä vegaaniset pakastepizzat, Kasvisjauhispizza Original ja Kasvisjauhispizza Vegelover

Rakkaudella Pudasjärveltä Kaikki Apetit-pakastepizzat valmistetaan Pudasjärvellä, kenties maailman pohjoisimmalla pizzatehtaalla. Mahdollisimman kotimaisista raaka-aineista.

Apetitin pakastepizzat valmistetaan Pudasjärvellä – mahdollisimman kotimaisista aineksista

Kaikki Apetitin pakastepizzat valmistetaan Pudasjärvellä pohjoispohjalaisella tinkimättömällä asenteella ja otteella – laadukkaisiin raaka-aineisiin panostaen. Tuotteliaitakin Pudasjärvellä ollaan: pienessä, reilun 7000 asukkaan kaupungissa valmistuu parhaimmillaan joka tunti 3000 pizzaa ja pizzapohjaa. 

Pizzoissa käytetään mahdollisimman paljon kotimaisia raaka-aineita. Pudasjärven pizzatehdas valmistui vuonna 1991, tehtaan juuret ovat rieskan ja leipäjuuston valmistuksessa. Pakastepizzatehdas on ollut osa Apetitia vuodesta 1998.

 

 

Pizzavinkit

VINKKI: Oma pizzakastike

Herkullisen oman pizzakastikkeen teet sekoittamalla ¾ dl juuresketsuppia, ¼ dl tomaattipyreetä ja 1 tl kuivattua oreganoa.

VINKKI: Vähennä hävikkiä tekemällä helppoa arkiruokaa

Kun jääkapissasi nököttää esim. edelliseltä päivältä jääneet keitetyt perunat ja muutama eri pieni juuston palanen niin saat nopeasti aikaan hävikkipizzan. Ota esille Apetit pakaste pizzapohja, levitä pohjan päälle esim. ranskankermaa ja siivutetut keitetyt perunat. Raasta juustonpalaset pizzan päälle ja mausta esim. mustapippurilla ja paista uunissa. Kun pizza tulee uunista ulos valutat vielä maustettua öljyä tai esim. pestoa pizzan päälle. Valmis!

 

 

Katso Apetitin reseptivinkit pizzoille:

Apetit pakastepizzat

Vegaaniset pakastepizzat, Kasvisjauhispizza Original ja Kasvisjauhispizza Vegelover sisältävät Kasvisjauhisrouhetta ja suussa sulavaa vegaanista juustoa. Apetit Hawaii Twin ja Apetit Bolognese Twin ovat Apetitin pakastepizzaklassikoita, jotka eivät petä.

Apetit-pakastepizzoista löytyy jotain kaikille. Fantasia-pakastepizzasta, Apetit Pizzapohjasta tai Apetit Pizzapohja Nelikosta teet helposti itsellesi sopivan version omilla täytteillä. Jos haluat kokeilla jotain uutta, katso reseptit pakastepizzan tuunaamiseen!

Apetit Papa Rafkin -pakastepizzat valmistetaan Papa Rafkinin pizzateesien mukaan: ohut pohja, paras tomaattikastike omalla reseptillä (ja tomaattikastiketta laidasta laitaan) sekä maukas juustosekoitus.