Resepti
Annospaloina grillattu BBQ-kirjolohi ja Muurikka-kasvikset
Arvio: 3.9 / 5
Pakkaukset auki ja parilan kautta pöytään.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
| 600 | g | kirjolohifileetä |
| 1 | tl | kalamaustetta |
| 1 | pss | Apetit Muurikka-kasvikset pehmeän pippurinen |
| Tarjoiluun | ||
|---|---|---|
| 1 | pss | jäävuorisalaattia |
| 4 | tomaattia | |
| 2 | tl | Apetit-rypsiöljyä |
Valmistusohjeet
1. Grillaa kirjolohifilee kypsäksi keskilämmöllä ja mausta se. Pariloi siinä samalla Muurikka-kasvikset.
2. Tarjoa lisäksi salaatista ja tomaatista sekoitettu, rypsiöljyllä viimeistelty salaatti.
3. Vinkki! Jos käytät maustamatonta tai mustapippurilla maustettua kalaa, sivele kalan pintaa pariloinnin aikana BBQ-kastikkeella.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti