Resepti

Annospaloina grillattu BBQ-kirjolohi ja Muurikka-kasvikset

Arvio: 3.8 / 5

Pakkaukset auki ja parilan kautta pöytään.

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4 annnosta

Gluteeniton
Annospaloina grillattu BBQ-kirjolohi ja Muurikka-kasvikset

Ainekset

600gkirjolohifileetä
1tlkalamaustetta
1pssApetit Muurikka-kasvikset pehmeän pippurinen
Tarjoiluun
1pssjäävuorisalaattia
4tomaattia
2tlApetit-rypsiöljyä

Valmistusohjeet

1. Grillaa kirjolohifilee kypsäksi keskilämmöllä ja mausta se. Pariloi siinä samalla Muurikka-kasvikset.

2. Tarjoa lisäksi salaatista ja tomaatista sekoitettu, rypsiöljyllä viimeistelty salaatti.

3. Vinkki! Jos käytät maustamatonta tai mustapippurilla maustettua kalaa, sivele kalan pintaa pariloinnin aikana BBQ-kastikkeella.

Reseptin tuotteet