Resepti

Appelsiininen kasvis-kuhakeitto

Arvio: 2.9 / 5

Mausteinen kalakeitto saa kaunista väriä sahramista ja maistuu varmasti.

Valmistusaika: alle 60 minuuttia

Annosmäärä: 4 annosta

Gluteeniton
Appelsiininen kasvis-kuhakeitto

Ainekset

1appelsiini
300gkuhafileetä
1tlsuolaa
1tlrouhittua mustapippuria
1rklNeito Rypsiöljyä™
1tlsahramia
0,75dlpitkää riisiä
1pssApetit Puutarhurin sekoitusta
1kalaliemikuutio
1lvettä
1prksmetanaa
1dlruohosipulia silputtuna

Valmistusohjeet

1. Pese appelsiini ja kuivaa pinta hyvin. Raasta keltainen kuoriosa ohuesti, halkaise appelsiini ja purista puolikkaista mehut. Kuutioi kuhafileet ja sekoita mehu, kuoriraaste, suola ja pippuri kuutioiden joukkoon. Annan maustua 20 minuuttia.

2. Kuumenna kasviöljy ja sahrami kattilassa, lisää riisit ja kuullota niitä minuutin ajan. Lisää kasvikset, murennettu kalaliemikuutio ja (kiehuva) vesi. Pane kansi päälle ja hauduta 8 minuuttia.

3. Lisää kalapalat ja smetana liemeen. Kuumenna kiehuvaksi, peitä kannella ja siirrä kattila liedeltä. Anna hautua ja maustua 10 minuuttia.

4. Ripottele ruohosipulisilppu päälle. Nauti patongin kanssa.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!