Resepti
Asianpihvi ja wok-vihannekset
Kasvispihvitkin saavat näyttävän ilmeen kun tarjoat ne tahinin ja yrttejen kanssa.
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 2 annosta
Ainekset
| Paistamiseen | ||
|---|---|---|
| 3 | rkl | Apetit Rypsiöljyä |
| 0,5 | pkt | Apetit Kasvispihvi Asian |
| 1 | pss | Apetit Kotimaisia wok-vihanneksia |
| Kastike | ||
| 1 | dl | tahinia |
| 1 | kpl | valkosipulinkynsi hienonnettuna |
| 1 | kpl | sitruunan mehu |
| 1 | tl | suolaa |
| 1 | dl | vettä |
| 1 | tl | juustokuminaa |
| Koristeluun | ||
| persiljaa | ||
Valmistusohjeet
1. Kaada pannulle öljyä, kuumenna siinä kasvispihvit ja siirrä sivuun.
2. Lisää öljyä pannulle ja paista wok-vihannekset rapeiksi.
3. Sekoita tahinikastike. Kokoa annos ja viimeistele persiljalla.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti