Resepti
Asianpihvi ja wok-vihannekset
Kasvispihvitkin saavat näyttävän ilmeen kun tarjoat ne tahinin ja yrttejen kanssa.
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 2 annosta

Ainekset
Paistamiseen | ||
---|---|---|
3 | rkl | Apetit Rypsiöljyä |
0,5 | pkt | Apetit Kasvispihvi Asian |
1 | pss | Apetit Kotimaisia wok-vihanneksia |
Kastike | ||
1 | dl | tahinia |
1 | kpl | valkosipulinkynsi hienonnettuna |
1 | kpl | sitruunan mehu |
1 | tl | suolaa |
1 | dl | vettä |
1 | tl | juustokuminaa |
Koristeluun | ||
persiljaa |
Valmistusohjeet
1. Kaada pannulle öljyä, kuumenna siinä kasvispihvit ja siirrä sivuun.
2. Lisää öljyä pannulle ja paista wok-vihannekset rapeiksi.
3. Sekoita tahinikastike. Kokoa annos ja viimeistele persiljalla.