Resepti

Asianpihvi ja wok-vihannekset

Kasvispihvitkin saavat näyttävän ilmeen kun tarjoat ne tahinin ja yrttejen kanssa.

Valmistusaika: Alle 15 min.

Annosmäärä: 2 annosta

Gluteeniton Vegaaninen
Asianpihvi ja wok-vihannekset

Ainekset

3rklNEITO™ -rypsiöljy Mustapippuri
0,5pktApetit Kasvispihvi Asian
1rsApetit Kotimaisia wok-vihanneksia
1dltahinia
1kplvalkosipulinkynsi hienonnettuna
sitruunan mehu
1tlsuolaa
dlvettä
1tljuustokuminaa
2rklpersiljaa

Valmistusohjeet

1. Lorauta pannulle tilkka kasviöljyä. Kuumenna siinä kasvispihvit. Siirrä sivuun.

2. Lisää tilkka kasviöljyä ja paista wok-vihannekset rapeiksi.

3. Sekoita tahinikastike. Kokoa annokset ja viimeistele persiljalla.