Resepti
Bataatti-sinihomejuustogratiini
Arvio: 3.8 / 5
Mieto bataatti sopii gratiiniin eli juusto-munaseoksella kuorrutettavaksi.
Valmistusaika:
Annosmäärä: 5 annosta
Ainekset
| 600 | g | bataattia kuutioituna |
| 1 | pss | Apetit Sipulikuutioita (200 g) |
| 1 | hapan omena kuutioituna | |
| 1 | tl | timjamia |
| 0,5 | tl | suolaa |
| 1 | tl | cayennenpippuria |
| 100 | g | emmentalraastetta |
| 100 | g | sinihomejuustoa murennettuna |
| 2 | kananmunaa | |
| 2 | rkl | hienonnettua lehtipersiljaa |
Valmistusohjeet
1. Keitä bataattikuutioita noin 10 minuuttia vähässä, suolalla maustetussa vedessä. Kaada vesi pois.
2. Kaada bataatti-, sipuli- ja omenakuutiot kulhoon. Sekoita joukkoon timjami, suola ja cayennenpippuri. Jaa seos neljään annosvuokaan.
3. Sekoita keskenään juustot ja kananmuna. Lusikoi kuorrute vuokiin.
4. Gratinoi 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. Viimeistele hienonnetulla lehtipersiljalla.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti