Resepti
Buffalopossua & Isot uunijuurekset
Arvio: 4.7 / 5
Reilu annos pulled porkia juureksilla.
Valmistusaika: Yli 60 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
| 1 | punasipuli renkaina | |
| 1 | rkl | väkiviinaetikkaa |
| 1 | rkl | sokeria |
| 0,5 | kg | uunijuureksia |
| 2 | rkl | Neito™ tai Apetit-rypsiöljyä |
| 1 | tl | hienonnettua chipotle-chilirouhetta |
| 1 | tl | suolaa |
| 300 | g | nyhtöpossua (Pulled Pork) |
| 2 | dl | maustamatonta jogurttia |
Valmistusohjeet
1. Pane punasipulirenkaat, väkiviinaetikka ja sokeri kulhoon. Sekoita hyvin ja anna maustua 1 tunti.
2. Sekoita uunijuuresten joukkoon kasviöljy. Kypsennä kasviksia uunissa 225:ssa asteessa 35 minuuttia. Sekoita chipotle ja suola keskenään. Mausta juurekset seoksella.
3. Kuumenna nyhtöpossua samassa uunissa juuresten kanssa noin 10 minuttia. Viimeistele tarjoiluvaiheessa jogurtilla ja marinoidulla punasipulilla.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti