Resepti
Chilikastike kalalle ja kasviksille
Arvio: 2.9 / 5
Kasvikset ja kalat saavat potkua makeasta chilikastikkeesta.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta

Ainekset
Chilikastike | ||
---|---|---|
1 | rkl | Neito Rypsiöljyä™ |
1 | dl | makeaa chilikastiketta |
punaista chiliä suikaloituna | ||
1 | limetin kuori ja mehu | |
1 | tl | suolaa |
1 | tl | mustapippuria |
1 | valkosipulinkynsi | |
1 | dl | sileälehtistä persiljaa silputtuna |
Tarjoiluun | ||
1 | pss | Apetit Amerikansekoitusta (à 300 g) |
750 | g | savustettu kirjolohifilee |
kalamaustetta |
Valmistusohjeet
1. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään. Tarjoa kypsän lohen, kirjolohen, savukalan tai höyrytettyjen kasvisten kastikkeena.