Resepti

Currypiirakka Mifusta

Mifusta saat aivan kanapiiraan makuisen lakto-ovo-vegetaarisen herkun.

Valmistusaika:

Annosmäärä: 6 annosta

Vähälaktoosinen
Currypiirakka Mifusta

Ainekset

1pktpiirakkataikinaa jääkaappikylmänä (á 380 g)
0,5pktValio MiFU® -suikaleita Original (á 250 g)
1pssApetit Kotimainen Sipulikuutiota (á 200)
1rsApetit Tuorekset Lehtikaali-kasviswok (á 200 g)
1rklApetit-rypsiöljyä
1tlmustapippuria
1,5tlsuolaa
Liemi
2dlkookoskermaa
2kananmunaa
1tlvihreää tai punaista currytahnaa

Valmistusohjeet

1. Kaulitse piirastaikina jauhotetulla työtasolla ja nosta se piirasvuokaan. Esipaista 200-asteisessa uunissa 15 minuuttia.

2. Pilko Mifu-suikaleita hiukan pienemmiksi. Ruskista Mifu-paloja hetki pannulla kasviöljyssä. Lisää sipulit ja kasvissekoitus ja paista muutama minuutti. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Sekoita liemen ainekset kulhossa. Jaa kasvistäyte piiraspohjalle ja kaada liemi täytteelle. Paista 200-asteisessa uunissa 30 minuuttia, kunnes täyte on hyytynyt ja piirakka on saanut kauniin ruskean värin.