Resepti
Currypiirakka Mifusta
Mifusta saat aivan kanapiiraan makuisen lakto-ovo-vegetaarisen herkun.
Valmistusaika:
Annosmäärä: 6 annosta

Ainekset
1 | pkt | piirakkataikinaa jääkaappikylmänä (á 380 g) |
0,5 | pkt | Valio MiFU® -suikaleita Original (á 250 g) |
1 | pss | Apetit Kotimainen Sipulikuutiota (á 200) |
1 | rs | Apetit Tuorekset Lehtikaali-kasviswok (á 200 g) |
1 | rkl | Apetit-rypsiöljyä |
1 | tl | mustapippuria |
1,5 | tl | suolaa |
Liemi | ||
---|---|---|
2 | dl | kookoskermaa |
2 | kananmunaa | |
1 | tl | vihreää tai punaista currytahnaa |
Valmistusohjeet
1. Kaulitse piirastaikina jauhotetulla työtasolla ja nosta se piirasvuokaan. Esipaista 200-asteisessa uunissa 15 minuuttia.
2. Pilko Mifu-suikaleita hiukan pienemmiksi. Ruskista Mifu-paloja hetki pannulla kasviöljyssä. Lisää sipulit ja kasvissekoitus ja paista muutama minuutti. Mausta suolalla ja pippurilla.
3. Sekoita liemen ainekset kulhossa. Jaa kasvistäyte piiraspohjalle ja kaada liemi täytteelle. Paista 200-asteisessa uunissa 30 minuuttia, kunnes täyte on hyytynyt ja piirakka on saanut kauniin ruskean värin.