Resepti
Currywokki
Arvio: 4.4 / 5
Tuoksuva itäimainen kala-kasviswokki maustuu currysta ja valkosipulista.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
1 | pss | Apetit Sugar Snapseja |
1 | pss | Apetit Maalaiskasviksia |
1 | rs | kirjolohisuikaleita (à 300 g) |
2 | rkl | Neito Rypsiöljyä™ |
1 | valkosipulinkynsi pieneksi pilkottuna | |
2 | rkl | currya |
1 | rkl | hunajaa |
1 | tl | suolaa |
1 | tl | mustapippuria |
Valmistusohjeet
1. Wokkaa kirjolohisuikaleet pienessä kasviöljytilkassa wokissa tai paistinpannussa. Siirrä lautaselle.
2. Kuumenna kasviöljy, valkosipulimurska ja curry. Lisää jäiset kasvikset. Wokkaa kasviksia silloin tällöin käännellen, kunnes ne ovat läpikotaisin kuumia.
3. Lisää kirjolohisuikaleet, hunaja ja mausteet. Sekoita kevyesti.
4. Vinkki! Voit käyttää kalan sijaan myös hunajamarinoitua broileria.