Resepti
Falafelvohvelit katkarapu-remouladella
Aromikkaiden vohveleiden kaveriksi käy mainiosti katkarapu-remouladekastike.
Valmistusaika:
Annosmäärä: 6 kpl

Ainekset
1 | pkt | Al'Fez Falafel -kasvispyörykkäjauhetta |
5 | palaa Apetit Kotimainen Pinaattia tai tuoretta pinaattia höyrytettynä ja silputtuna | |
2 | dl | turkkilaista jugurttia |
0,5 | dl | Apetit-rypsiöljyä |
1 | dl | vettä |
2 | kananmunaa | |
Katkarapu-remoulade | ||
---|---|---|
0,5 | rs | katkarapuja huuhdeltuna ja valutettuna (à 400 g) |
1 | salottisipuli kuutioituna | |
1 | pieni porkkana raastettuna | |
1 | rkl | kapriksia |
2 | rkl | persiljaa silputtuna |
0,5 | pkt | kylmäsavulohta kuutioituna (à 150 g) |
0,5 | dl | maustekurkkua kuutioituna |
0,5 | dl | sinappia |
mustapippuria | ||
1 | dl | turkkilaista jogurttia valutettuna |
1 | dl | jalapenomajoneesia |
Valmistusohjeet
1. Sekoita vohvelitaikinan ainekset keskenään. Anna tekeytyä noin 10 min.
2. Lorauta vohveliraudalle tilkka kasviöljyä ja annostele sille kauhallinen vohvelitaikinaa. Paista kypsäksi, lisää kasviöljyä ja pane uusi vohveli paistumaan.
3. Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja tarjoa vohveleiden kanssa.