Resepti
Feta-kasvispiirakka
Arvio: 3.3 / 5
Fetajuusto on loistava pari kasviksille.
Valmistusaika:
Annosmäärä: 8 palaa
Ainekset
0,5 | pkt | valmis pakastettu piirakkapohjataikina |
Täyte | ||
---|---|---|
1 | pss | Apetit Kruunusekoitusta |
1 | dl | Apetit Kotimainen Sipulia |
Apetit Rypsiöljyä | ||
1 | dl | fetajuustoa kuutioina |
Kastike | ||
2 | kananmunaa | |
1 | prk | maustettua tuorejuustoa |
1 | dl | ruokakermaa |
mustapippuria | ||
Päälle | ||
1 | dl | juustoraastetta |
Tarjoiluun | ||
1 | dl | Apetit Kotimainen Hernettä tai Apetit Kotimainen Luomu Hernettä |
savulohisalaattia |
Valmistusohjeet
1. Sulata valmis pakastepiirakkataikina pakkauksen ohjeen mukaan ja painele tai kaulitse taikina voideltuun piirakkavuokaan, myös reunoille.
2. Jaa piiraspohjalle kasvissekoitus. Kuullota sipulikuutiot kasviöljyssä pannulla ja lisää sipulikuutiot ja fetajuusto piiraspohjalle.
3. Sekoita täyte ja jaa se piirasvuokaan. Ripottele päälle juustoraaste. Paista 200 °C:ssa noin 30 min. Höyrytä tarjolle herneitä ja/tai herkuttele salaatin kanssa.