Resepti
Ginigraavattu lohi
Arvio: 2.5 / 5
Graavilohen voi valmistaa myösitse
Valmistusaika: Yli 60 min.
Annosmäärä: 6 annosta

Ainekset
750 | g | lohta fileenä |
0,5 | dl | sokeria |
1 | rkl | merisuolaa |
1 | rkl | valkopippuria |
1 | rkl | roseepippuria |
2 | rkl | tilliä |
4 | tl | giniä |
Valmistusohjeet
1. Putsaa lohifilee ja varmistu, että kaikki ruodot on poistettu. Laita filee nahkapuoli alaspäin voipaperille.
2. Sekoita sokeri, suola ja pippurit keskenään. Jaa seos kalalle. Saksi päälle reilusti tilliä. Pirskota päälle gini. Kääräise kala voipaperiin ja tuorekelmuun. Anna kalan olla kylmässä kaksi vuorokautta.
3. Leikkaa ohuiksi viipaleiksi ja tarjoa jäisillä puolukoilla koristeltuna.