Resepti
Grillattu halloumi ja Muurikka-kasvikset
Arvio: 4.5 / 5
Halloumjuustoon tulee parilalla kauniit raidat. Annos vain komistuu värikkäästä Muurikka-kasvislisukkeesta!
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 4 annosta

Ainekset
1 | pkt | halloumijuustoa |
Voiteluun | ||
---|---|---|
1 | rkl | Apetit-rypsiöljyä |
1 | rkl | vaaleaa balsamiviinietikkaa |
Tarjoiluun | ||
1 | pss | Apetit Muurikka-kasvikset Pehmeän Pippurinen (á 500 g) |
1 | rkl | tuoreita yrttejä |
Valmistusohjeet
1. Leikkaa halloumijuusto viipaleiksi. Liota viipaleita runsaassa vedessä jonkin aikaa, että saat juustosta liian suolan pois. Voitele juustoviipaleet kasviöljyllä ja balsamiviinietikalla.
2. Grillaa juustoviipaleet molemmilta puolilta kauniin värisiksi. Kuumenna samalla tilkka rypsiöljyä muurikassa. Lisää Muurikka-kasvikset ja paista ne kauniin ruskeiksi ja kypsiksi. Tarjoa halloumijuustoviipaleet Muurikka-kasvisten kanssa. Koristele yrteillä.